Tule mukaan mukavalle matkalle!

Ligurian kauneimmat kylät ja kätketyt aarteet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uutuus! Tällä monipuolisella matkalla tutustutaan Ligurian jylhän vuoristoseudun keskiaikaisiin kyliin ja italian Rivieran kiehtoviin, monille entuudestaan tuntemattomiin kohteisiin.

 

Ligurian kaunis maakunta levittäytyy sateenkaaren muotoisena Ranskan Rivieralta aina Toscanan maakunnan rajalle saakka. Rannikon ja vuoristoseudun kuvauksellisissa kylissä aika tuntuu pysähtyneen ja vanhat perinteet elävät edelleen. Näistä monet kuuluvat Italian kauneimpien kylien listalle, ”Borghi più belli d’Italia”, ja niiden vuosisatoja vanhat kirkot ja kappelit ovat usein varsinaisia taideaarteita.

 

Tällä matkalla saamme kattavan kuvan yhdestä Italian viehättävimmistä maakunnista - unohtamatta Ligurian keittiön herkullisia antimia.

Tutustu matkaan:  www.lomalinja.fi/kiertomatka/ligurian_kauneimmat_kylat_ja_katketyt_aarteet

 

 

 

 

Puutarhoja ja pikkukyliä Ranskan ja Italian Rivieralla 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tällä matkalla nähdään Rivieran parasta antia: upeita puutarhoja, maalauksellisia maisemia ja viehättäviä vuoristokyliä, loistokasta Rivieraa ja ihan tavallista arkipäivää. Unohtamatta alueen herkullisen keittiön antimia.

Suotuisan ilmaston ansiosta kasvillisuus on poikkeuksellisen runsasta Ranskan ja Italian Rivieralla, mutta ennen kaikkea englantilaisia saadaan kiittää siitä, että Rivieran rannikolla sijaitsevat tänä päivänä monet maailman upeimmista puutarhoista.

 

Rikkaat englantilaiset aristokraatit viettivät talviaan alueella 1700-luvun lopulta lähtien ja rakennuttivat komeita villoja, joiden puutarhoista tehtiin varsinaisia taideteoksia. Monet näistä puutarhoista sijaitsevat uskomattoman kauniilla paikoilla, vuoren rinteessä tai huipulla, toisinaan ihan meren äärellä. Matkalla tutustutaan niistä mielenkiintoisimpiin. Matka on saanut paljon hyvää palautetta Lomalinjan asiakkailta.

Tutustu matkaan:  www.lomalinja.fi/kulttuurimatka/puutarhoja_ja_pikkukylia_ranskan_ja_italian_rivieralla

 

Uutuus!  Patikointia Ranskan Rivieralla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odotettu uutuus! Patikkamatka Ranskan Rivieran ja Merialppien häikäisevissä maisemissa!

Tämä matka on Etelä-Ranskaa aidoimmillaan ja tarjoaa erilaista Ranskan Rivieraa ja uusia polkuja aluetta entuudestaankin tuntevalle. Patikoimme sekä merellisissä että vuoristoisissa maisemissa. Matkan aikana ymmärtää hyvin, miksi keisari Augustus antoi valloittamalleen provinssille nimen Alpes Maritimae, Merialpit.

 

Patikoinnin lomassa tutustumme alueen moni-ilmeiseen luontoon ja kasveihin ja nautimme huikeista maisemista. Tutustumme myös alueen historiaan, kulttuuriin, paikalliseen elämänmenoon sekä ranskalaisen keittiön herkullisiin antimiin. Aikaa jää myös omille löytöretkille Nizzassa.

 

Majoitumme Nizzan keskustassa hyvätasoisessa La Malmaison Nice -hotellissa, jonka suomalainen johtaja, Sanna Gehrke pitää erinomaista huolta vieraistaan.

Tutustu matkaan:  www.lomalinja.fi/aktiivimatka/patikointia_ranskan_rivieralla       

                                                                            

Lomalinja.JPG

Kun haluat varata matkan, ota yhteyttä suoraan matkan järjestäjään.